Kendrick Nunn: Osjećam se kao rookie godine

Josip Ćorluka

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kendrick Nunn: Osjećam se kao rookie godine

Josip Ćorluka

Kendrick Nunn (24), nedraftani debitant Miami Heata koji ove godine u prosjeku zabija 16.9 poena po utakmici, uhvati 2.5 skoka i podjeli 3.3 asistencije, samouvjereno je izjavio da se trenutno smatra debitantom godine.

“Definitivno se osjećam kao rookie godine, rano je, ali način na koji nastupam mi zasigurno osigurava da budem u utrci za nagradu. Nadam se da ću nastaviti ovako kroz sezonu i osvojiti nagradu.”

Nunn je prošlu sezonu proveo igrajući za Santa Cruz Warriorse u razvojnoj ligi NBA, dobio je šansu Miami Heata tijekom ljetne lige, gdje je impresionirao trenere Heata svojom mogučnošću zabijanja i tako došao do same startne petorke. Trenutno je drugi strijelac ekipe iza Jimmya Butlera.

“Bilo je ovo dugo putovanje. Uložio sam puno truda i rada kako bi mogao nastupati kao sada. U razvojnoj ligi sam svoju igru podigao na novu razinu.”

Još uvijek nije jasno kako je Nunn prošao nedraftan. Kako je igrač čija se igra tako lako prenijela u NBA ligu prošao ispod radara? Sigurno se nekoliko ekipa “udara” zato što nisu izabrali Kendricka Nunna. Po njegovim trenutnim igrama ove sezone, zasigurno bi se moglo reći da je Heat dobio pravi “steal” u Nunnu.

Josip Ćorluka
Pulsmedia autor
60 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.