Timberwolvesi pred velikim promjenama. Na ljeto se rješavaju ključnih igrača

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Timberwolvesi pred velikim promjenama. Na ljeto se rješavaju ključnih igrača

Karlo Višak

Jedna od najlošijih momčadi ove sezone, Minnesota Timberwolvesi, mogli bi krenuti u veliku čistku tijekom ljeta, prenosi Evan Massey. Na udaru bi se tako potencijalno mogli pronaći Karl-Anthony Towns i D’Angelo Russell za koje se vjerovalo kako će pokrenuti organizaciju Wolvesa.

Minnesota nije okusila slast igranja u doigravanju još od 2018., kada je momčad prevodio sjajni Jimmy Butler. Od njegova odlaska T-Wolvesi nisu kompetitivni te su im potrebne ogromne strukturalne promjene da ponovno pokrenu franšizu. Čelni ljudi kluba budućnost vide u novaku, Anthonyju Edwardsu, te bi se u potpunosti, putem razmjene tijekom offseasona mogli odreći usluga dvojca kojeg čine KAT i Russell.

Towns u Minnesoti provodi već šestu sezonu i nije izrastao u franšiznog čovjeka kakvom su se Wolvesi nadali. Slično se može kazati i za Russella, koji još uvijek nije do kraja dostigao visoki potencijal, a kojeg očigledno posjeduje.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.