Schröder odbio Lakerse i novi ugovor

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Schröder odbio Lakerse i novi ugovor

Karlo Višak

Dennis Schröder odbio je 84 milijuna dolara koje su mu Los Angeles Lakersi nudili tijekom veljače. 27-godišnji Nijemac nije se složio s višegodišnjim milijunskim iznosom i novim ugovorom kojeg su mu Lakersi spremili, prenosi ESPN-ov Brian Windhorst.

“Najviše što Schröder pod trenutnim ugovorom može dobiti su 84 milijuna dolara na četiri godine. Ono što je meni rečeno je da su mu Lakersi i ponudili tu svotu, a on je rekao – ne. Posljedično su ga pokušali razmijeniti za Kyle Lowryja“, govorio je Windhorst tijekom Hoop Collective podcasta.

Uprava Los Angelesa bila je zatim voljna poslati Schrödera u Toronto Raptorse kao dio trade paketa za Lowryja, no do takvog dogovora ipak nije došlo. Potez bivšeg člana Atlanta Hawksa i Oklahoma City Thundera primarno ne znači kako će napustiti LAL već smatra da zaslužuje više financijskih sredstava. Hoće li Lakersi popustiti, to nam preostaje za vidjeti. Do sada im play prosječno po susretu ubacuje 15,4 poena, lovi 3,5 skokova te dijeli 4,9 asistencija.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

1 komentar

  1. Los Angeles Lakers Frantic Prikaži

    Ima 17 mil. godišnje i hladno odbija 21 mil., bez obzira što mu se otvara mogućnost da uz LBJa i ADa uzme prsten.
    Vjerovatno je imao u vidu ugovor npr. Otta Portera Jr-a 🙂    3

    0