Poznati datumi NBA Lotteryja, Combinea i Drafta

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Poznati datumi NBA Lotteryja, Combinea i Drafta

Domagoj Kruhek

NBA liga objavila je datume vezane uz ovogodišnji NBA Draft!

Prvi na rasporedu je NBA Draft Combine, koji će se održati u tjednu od 21.-27. lipnja. Tada ćemo prvi put imati priliku vidjeti buduće rookije u (nekoj vrsti) NBA akcije.

U istom tjednu, točnije 22. lipnja, održat će se NBA Draft Lottery na kojoj ćemo doznati koje mjesto na Draftu će zauzeti ekipe koje se nisu kvalificirale u ovogodišnji Playoff, dakle, od 1. do 14. picka na Draftu. Posljednje tri momčadi u ukupnom poretku imaju jednake šanse za “osvajanje” prvog picka – 14%.

Sami NBA Draft održat će se 29. srpnja, potvrdila je liga, a lokacija održavanja još nije poznata.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
57 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.