Hayward održava gipkost prstiju video igrama

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Hayward održava gipkost prstiju video igrama

Marko Rakić

Gordon Hayward ove je sezone ponovno uhvatio all star formu te se odmah nametnuo kao jedan od najvažnijih igrača Celticsa. Podsjetimo, prije dvije godine na otvaranju sezone Hayward je doživio teški prijelom noge, zbog čega je izbivao s parketa cijelu sezonu.

Ovu godinu započeo je jako dobro, no nakon samo osam utakmica bivši Jazzer ponovno je van terena. Naime, tijekom dvoboja sa Spursima Hayward se sudario s Aldrigeom te je zadobio prijelom lijeve ruke. Operiran je 12. studenog te za sada stvari teku po planu.

Sam Gordon rekao je da gipkost prstiju održava igranjem video igara. S obzirom da još uvijek ne može šutirati, ova metoda čini se kao vrlo korisna kako bi barem dio ruke ostao u snazi i gipkosti.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.