Horford odigrao svoje za OKC, Drummond najbliže Lakersima i Celticsima

Tin Derk

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Horford odigrao svoje za OKC, Drummond najbliže Lakersima i Celticsima

Tin Derk

Al Horford više neće nastupati za Oklahomu, prenio je insajder Woj. Momčad se odlučila okrenuti mlađim igračima u rotaciji, te odlučila kako za veterana više nema mjesta. Usprkos tome Horford ostaje trenirati s ekipom do kraja sezone. Pitanje je gdje će i kako odraditi preostale dvije godine ugovora vrijedne 53 milijuna dolara. Nadamo se u po njega zdravoj okolini.

Zainteresiranih strana za Drummonda ne manjka. Po objavi buyouta glasine su sve glasnije da su glavni pretendenti za njegovo dovodenje Lakersi i Celticsi. 2 najveća rivala još se jednom nalaze na suprotnim stranama, samo je ovog puta ulog manji nego inače. Obje ekipe bi profitirale dovodenjem centra pošto su Lakersima ozljeđeni Davis i LeBron, dok su se Celticsi riješili startnog Theisa s krajem prijelaznog roka.

Tin Derk
Pulsmedia autor
16 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.