Zaoštrava se utrka za MVP-a lige

Bruno Banić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Zaoštrava se utrka za MVP-a lige

Bruno Banić

“Vrlo jednostavno, osjećam da sam MVP lige” – neskromno je Harden rekao nakon još jedne fantastične predstave.

Kako se približava kraj regularne NBA sezone, tako se sve više zahuktavaju priče oko najvažnije pojedinačne nagrade u ligi. U posljednjih nekoliko tjedana u priču se ugurao i James Harden. Teško je bilo očekivati da će netko iz Brooklyna pokupiti nagradu obzirom na manjak lopti koji imaju na terenu, no uslijed COVID protokola i ozljeda, Harden se uspio prometnuti u jednog od kandidata. U tome su mu sigurno pomogle i ozljede ostalih konkurenata LeBrona Jamesa i Joela Embiida.

Ipak, prije nego Harden pokupi nagradu, sigurno će se nešto pitati i prvog čovjeka prema kladionicama, Nikolu Jokića. Jokić nije propustio nijednu utakmicu cijelu sezonu, a kako se sezona primiče kraju, on izgleda sve bolje i bolje. U cijeloj priči, možda se i nepravedno zapostavlja Giannisa Antetokounmpa, koji bilježi slične brojke iz svojih MVP sezona i sigurno ga se treba uzeti u razmatranje.

Osim lude borbe koja nas čeka za playoff pozicije u idućih 45 dana, paralelno će se voditi i borba za najboljeg igrača lige. Nama samo preostaje opustiti se i uživati.

Bruno Banić
Pulsmedia autor
41 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.