Novosti s tržnice: PJ Tucker u Bucksima, Ariza ipak u Miamiju

Tin Derk

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Novosti s tržnice: PJ Tucker u Bucksima, Ariza ipak u Miamiju

Tin Derk

Do trade deadlinea dijeli nas još samo tjedan dana, a taj se “jubilej” pokazuje kao okidač za početak “rošada” u ligi. Počnimo s najsvježijom vijesti.

Rocketsi šalju PJ Tuckera, Rodionsa Kurucsa i pick prve runde 2022. godine nazad Bucksima s kojima i rade trade za 2 DJ-a, Augustina i manje poznatog Wilsona te nezaštićen pick prve runde 2023. Houston također dobiva pravo na zamjenu picka druge runde za pick prve runde Bucksa, uz uvjet da pick Bucksa ne bude između 1 i 9 mjesta. Bucksi osigurani novim forwardom iz Houstona Tuckerom, šalju Torreya Craiga u Phoenix na “kaljenje” kod našeg Šarića. Za uzvrat ne dobivaju ništa.

Nadalje, Woj prenosi da je Miami brže-bolje iskoristio ukidanje no-trade klauzule Meyersu Leonardu radi antisemitskog ispada i odlučio ga zamijeniti za veterana Oklahome, Trevora Arizu. U smjeru Oklahome ide i pick druge runde 2027. Međutim, Oklahoma Meyersa ne smatra svojim igračem, već su ga odlučili zadržati do trade deadlinea u slučaju nekog novog tradea. Do spomenutog drafta 2027 Oklahoma je uspjela “natrpati” 17 pickova prve runde uz 15 druge runde! Mlada momčad u nastajanju.

Lu Dort ostaje u Oklahomi koja mu je nakon dobrih igara odlučila zagarantirati još 2 godine ugovora, prenosi poznati Woj.

Tin Derk
Pulsmedia autor
16 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.