Rivers: Simmons zaslužuje biti DPOY

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Rivers: Simmons zaslužuje biti DPOY

Karlo Višak

Philadelphia 76ersi predvođeni legitimnim kandidatom za najkorisnijeg igrača lige, Joelom Embiidom, uživaju u sezoni iz snova. Trenutno s omjerom 28-13 predvode Istočnu Konferenciju te su konačno posloženi kao momčad u kojoj se svatko pridržava vlastitih zadataka.

Dobar dio zasluga za takvo stanje stvari ide i novom treneru Sixersa, Docu Riversu, koji ima samo riječi hvale za svoja dva najbolja košarkaša, Embiida i Bena Simmonsa.

“Embiid za MVP-a, a Simmons je zaključan kao defenzivni igrač godine. Čuva svaku poziciju. Ima ga po cijelom terenu. Doslovno u nekim trenucima “proguta” suparničke igrače”, izjavio je Rivers za The Jump na ESPN-u.

Simmons je ove sezone za 76erse odigrao 33 utakmice te pri tome zabilježio solidne brojke od 16p/7,9sk/7,6as uz 1,6 oduzetih lopti prosječno po susretu.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.