Jefferson: Mogao sam igrati za Knickse, ali sam se umirovio

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Jefferson: Mogao sam igrati za Knickse, ali sam se umirovio

Karlo Višak

Bivši NBA prvak iz 2016. godine s Cleveland Cavaliersima, Richard Jefferson, osvrnuo se na kraj karijere kada je imao priliku igrati za New York Knickse. Međutim, 39-godišnjak otkrio je kako se na kraju odlučio otići u mirovinu.

“Ponudili su mi posao, ali odlučio sam kako mi je vrijeme za povući se. Jednostavno sam znao da je to taj trenutak. Kada su me Knicksi tražili da igram za njih, znao sam kako mjesta u ligi za mene više nema”, rekao je Jefferson za vrijeme prijenosa jučerašnje utakmice između New Yorka i Brooklyn Netsa (101:103).

Ukupno je u ligi proveo 17 godina te se nalazio na prosjeku od 12,6 poena, četiri skoka te dvije asistencije po utakmici. U igračku mirovinu otišao je prošle sezone u 38. godini života kao igrač Denver Nuggetsa dok trenutno radi kao NBA stručnjak za ESPN i YES Network.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
356 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.