Grizzliesi ne žele otkupiti Iguodalin ugovor

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Grizzliesi ne žele otkupiti Iguodalin ugovor

Karlo Višak

35-godišnji Andre Iguodala nikako ne može biti zadovoljan situacijom u kojoj se trenutno nalazi. Nakon što je napustio Golden State Warriorse s kojima je osvojio tri naslova prvaka, popularni Iggy još uvijek nije zaigrao za Memphis Grizzliese.

Kako stvari stoje to se neće niti dogoditi već ovaj košarkaški veteran i dalje čeka da ga momčad Memphisa pošalje u drugu momčad. Ipak, uvijek pouzdani Adrian Wojnarowski je u ESPN-ovoj emisiji NBA Countdown izjavio kako Grizzliesi neće otkupiti njegov ugovor te da ga isto tako neće pustiti potpuno besplatno.

“Grizzliesi su poslali poruku cijeloj ligi. Morat ćete tradeati za njega. Nećemo ga otkupiti. Neće biti dostupan u free agent periodu”, rekao je popularni Woj.

Kao prvi u redu za Andreove usluge spominju se Los Angeles Lakersi, LA Clippersi te Houston Rocketsi, ali sada je jasno kako će se za njega morati nečega odreći.

Jasna je i namjera Iguodale koji u ovoj fazi karijere nikako ne želi nastupati za momčad koja će kroz sezonu tankirati (Memphis na omjeru 5-10). Zasigurno sa svojim 15-godišnjim iskustvom te ulazima s klupe može pomoći svakoj momčadi koja ima playoff aspiracije.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.