Embiid povrijedio koljeno, čekaju se rezultati MRI-a

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Embiid povrijedio koljeno, čekaju se rezultati MRI-a

Domagoj Kruhek

Philadelphia 76ersi prilično su uvjerljivo, rezultatom 127-101, pobjedili Washington Wizardse, ali cijena pobjede mogla bi ih koštati jako puno.

Pri rezultatu 80-60, najbolji igrač Sixersa te ovogodišnji MVP kandidat Joel Embiid zakucao je preko Garrisona Mathewsa te je pri nezgodnom doskoku ozljedio koljeno.

Zasada se o težini ozljede može samo nagađati, a iz organizacije 76ersa se nadaju da je riječ samo o istegnuću ligamenata ili tetiva. Rezultati MRI-a trebali bi biti poznati večeras, a do tada se nadamo što boljem ishodu za centra i vođu Sixersa, koji (nažalost) kroz cijelu dosadašnju karijeru ima problema s koljenima i ozljedama općenito.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
57 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.