NBA suspendirala i novčano kaznila Meyersa Leonarda

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

NBA suspendirala i novčano kaznila Meyersa Leonarda

Karlo Višak

Nije dugo trebalo vodstvu NBA-a kako bi sankcionirali košarkaša Miami Heata, Meyersa Leonarda, zbog njegovih antisemitističkih izjava. 29-godišnjak je tako dobio zabranu pristupa klupskim prostorijama te ne smije sudjelovati na nikakvim timskim aktivnostima – tjedan dana! Drugi dio kazne odnosi se na 50 000 dolara koje Leonard mora platiti, ali i obvezu sudjelovanja u programu kulturalnih različitosti, objavio je Shamas Charania.

Podsjetimo, centar Heata, jučer se tijekom streama popularnog COD-a poslužio rasističkim riječima kojima je uvrijedio Židove. U svojoj “žutoj minuti” Meyers izrekao je pogrdnu i rasističku riječ “kike”, a zbog čega se kasnije i ispričao.

Liga je reagirala brzo, a ostaje nam za vidjeti hoće li ga i u Miamiju dodatno kazniti zbog njegove nepromišljenosti. Inače, Leonard ovo ljeto može postati slobodnim igračem.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.