Divac nije htio draftati Dončića zbog njegovog odnosa s ocem

Josip Crnić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Divac nije htio draftati Dončića zbog njegovog odnosa s ocem

Josip Crnić

Mladi slovenski playmaker, Luka Dončić, ima sezonu u Dallasu gdje svakodnevno skreće pozornost na sebe, te je u svojoj tek drugoj sezoni u ligi jedan od MVP kandidata.

Ovih dana svi se pitaju koji je razlog da su Sacramento Kingsi preskočili Luku i uzeli Marvina Bagleya III kao drugog na draftu. Sunse se još može opravdati, DeAndre Ayton mogao bi izrasti u vrlo kvalitetnog NBA igrača i igrač na poziciji centra im je bio zaista potreban. Divac i Sacramento birali su drugi. Izabrali su Bagleya. Dončić je bio treći izbor, završio je preko Hawksa u Dallas Mavericksima.

Tim McMahon gostovao je u podcastu ‘The Woj Pod’, gdje je otkrio razlog zbog kojeg je Divac preskočio Luku na draftu:

“Vlade Divac je, koliko razumijem, u jako dobrim odnosima s Lukom i njegovim ocem. To je utjecalo na njegovu odluku, nije mu se sviđao taj odnos sin – otac, ne znam. Vlade, zabrljao si.”

Vlade Divac generalni je menadžer Sacramento Kingsa od ožujka 2015. Iza sebe ima mnogo upitnih odluka što se tiče upravljanja ekipom, no ovo bi mogla biti jedna zbog koje će svi u Sacramentu žaliti godinama. Bagley je dobar, iako trenutno ozljeđen, ali Luka je bolji. Od njega i od bilo kojeg igrača draftiranog prošle godine.

Josip Crnić
Pulsmedia autor
25 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.