Kemba Walker se vraća na parket već ovoga tjedna

Filip Petković

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Kemba Walker se vraća na parket već ovoga tjedna

Filip Petković

Iako je ozljeda Kembe Walkera, koju je pretrpio u noći s petka na subotu u drugoj četvrtini utakmice protiv Denver Nuggetsa, izgledala iznimno ozbiljno, već danas su stigle dobre vijesti. Po povratku u Boston, Kemba je odradio sve potrebne medicinske preglede te mu je dijagnostricirano samo istegnuće vrata.

Cijela liga iščekivala je vijesti o ozbiljnosti Kembine ozljede nakon što se omaleni bek, u pokušaju hvatanja netočnog dodavanja, u punoj brzini zabio u suigrača Semija Ojeleyea i ostao ležati na parketu. Pružanje pomoći je trajalo iznimno dugo te je Walker potpuno imobiliziranog vrata, na nosilima, napustio parket Pepsi Centera.

Celticsi su tako objavili da nije nemoguće da se njihov playmaker vrati na parket već sutra protiv Sacramenta, iako je za očekivati da će se njegov povratak dogoditi u srijedu, kada Celticsi dočekuju Brooklyn Netse, ili eventualno u petak kada Kelti nastupaju u Madison Square Gardenu.

Odlične su to vijesti za Celticse i sve njihove navijače, ali i sve simpatizere NBA lige. Prizori u kojima nosila izlaze na parket nikada nisu ugodni i najčešće se događaju u trenucima kada znamo da ozlijeđene igrače očekuje višemjesečna pauza, pa je Kembin brz povratak na parket događaj koji veseli svakog košarkaškog fana.

Filip Petković
Pulsmedia autor
16 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.