Meyers Leonard zbog antisemitizma suspendiran do daljnjeg

Bruno Banić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Meyers Leonard zbog antisemitizma suspendiran do daljnjeg

Bruno Banić

Centar Miami Heata, Meyers Leonard, suspendiran je do daljnjeg zbog antisemitizma. Naime, Leonard je jedno od zaštitnih lica popularne igre Call of Duty te vrlo često uživo ‘streama’ svoje igranje. No, u posljednjem takvom prijenosu, izgubio je živce i izrekao rečenice zbog kojih su se na noge digli čelni ljudi NBA lige i Miami Heata. Promptno je donesena odluka o njegovoj suspenziji, a daljnja istraga se nastavlja. Ubrzo se Leonard javno ispričao putem svog Instagram profila, no teško je zamisliti da će isprika u ovom slučaju biti dovoljna. U nastavku poslušajte kontroverzne riječi Leonarda.

Bruno Banić
Pulsmedia autor
35 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj