Blake Griffin u Netsima!

Tin Derk

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Blake Griffin u Netsima!

Tin Derk

Prema svemu sudeći free-agent Blake Griffin postaje novim igračem Brooklyn Netsa kako prenosi NBA izvor Shams Charania.

Griffin i Pistonsi su u petak dogovorili buyout kojim je ovaj postao slobodan igrač. Woj je tada prenio kako su pored Netsa zainteresirani bili još Golden State, Miami i Portland. Netsi kao kandidati za naslov ipak primamljivija opcija od ostalih tako da Harden, Durant i Irving dobivaju veteransko pojačanje u lovu na prsten.

Tin Derk
Pulsmedia autor
16 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj