Embiid i Simmons neće nastupiti na All-Staru, Zion zamjenski starter

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Embiid i Simmons neće nastupiti na All-Staru, Zion zamjenski starter

Domagoj Kruhek

Joel Embiid i Ben Simmons neće nastupiti na vecerašnjoj All-Star utakmici. Zvijezde 76ersa propustit će nastup zbog COVID protokola jer su oboje bili u kontaktu sa frizerom(!) koji je danas imao pozitivan test.

NBA liga je objavila kako zamjena za nes(p)retne Sixere neće biti, a Embiida će kao starter zamjeniti Zion Wiliamson, kojemu će to biti prvi All-Star start, u dakako, prvom nastupu.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
57 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

1 komentar

  1. NBA Kosarkas NevinHuerter Prikaži

    Čudno kako nisu zamjene pripremili za ovakvo nešto, pogotovo Younga koji je u Atlanti. Čudno….    2

    0