Walton ostaje trener Kingsa

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Walton ostaje trener Kingsa

Karlo Višak

Sacramento Kingsi nemaju namjeru krenuti u potragu za novim trenerskim rješenjem, piše The Athletic. Iako na polovici sezone imaju razočaravajuć omjer pobjeda i poraza (14-22) i tek 13. poziciju na Zapadu, Luke Walton, nije kandidat za gubitak posla.

Kako bliski izvori javljaju, Walton će zasigurno ostati trener Kingsa najmanje do kraja sezone, ako se do tada ne dogodi još veći pad u igri te nezaustavljivo bilježenje poraza.

“Osjećam blisku povezanost s glavnim operativcima kluba te sa samim igračima i jednako razmišljanje u kojem smjeru se klub treba razvijati. Komunikacija s Monte McNairom je otvorena i svakodnevna i osjećam kako uživamo radeći zajedno te da si međusobno vjerujemo”, izjavio je Walton.

Glavni trener Kingsa osim dobrih odnosa s generalnim menadžerom, unatoč slabijim rezultatima, ima i potporu najboljeg igrača kluba, De’Aarona Foxa. Izgleda kako se u Sacramentu neće tako lako odreći 40-godišnjaka, barem do konca ovogodišnje natjecateljske godine.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.

1 komentar

  1. Boston Celtics YB_boyz Prikaži

    Daleko je 24-0 Voltone    1

    0