Buyout za Griffina!

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Buyout za Griffina!

Domagoj Kruhek

Rookie of the year 2011. , peterostruki All-NBA i šesterostruki All-Star, Blake Griffin više službeno nije igrač Detroit Pistonsa!

Nakon nepune 4 sezone, od kojih su zadnje dvije vidno narušene konstantnim problemima sa zdravljem, Griffin i Pistonsi dogovorili su buyout kojim Blake postaje slobodan igrač, potvrdio je na Twitteru popularni Woj.

Zainteresiranih ekipa, prema prvim informacijama, ima preko 10, a uglavnom se radi o ekipama koje planiraju duboki “playoff run” ove godine. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati po Blakea, koji je od eksplozivnog zakucavača, poznatog po dominaciji u postu i vrhunskim osjećajem za prostor, ove sezone postao spot-up šuter, bez ijednog jedinog zakucavanja(!).

Trenutno bilježi 12.3 poena, 5.2 skoka te 3.9 asistencija po utakmici, uz “nezahvalan” postotak šuta od 37% te 2 trice na 6 pokušaja.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
55 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

 1. NBA Kosarkas luke990 Prikaži

  Blake u Brooklyn po naslov


  0

  0
  • NBA Kosarkas Domagoj Kruhek glavni urednik Prikaži

   Na veteranski minimum 🙂


   0

   0
   • NBA Kosarkas luke990 Prikaži

    U moje vrijeme je veteranski minimum bio 473k $. Sjećam se da sam u nba 2k6 potpisivao ugovore s gary paytonom i sličnima    1

    0
    • NBA Kosarkas Domagoj Kruhek glavni urednik Prikaži

     Možda Blakea i zaobiđe ta sudbina.

     Naime, njegov minimum na temelju iskustva (kategorija “10+ godina u ligi”) je oko 2.5 milijuna $, a Netsi imaju mid-level injury ekscepciju od 5.7 milijuna $ (zbog Dinwiddiejeve season-ending ozljede) pa ga možda “nagrade” upravo tim iznosom.

     Netsi će na kraju sezone platiti ogroman luxury-tax (92 milijuna $), malo bi ga smanjili koristeći spomenutu ekscepciju u tradeu, a ne potpisivanjem slobodnog igrača (Griffina), ali all-in je all-in.     1

     0
 2. Boston Celtics YB_boyz Prikaži

  Konačno, čovjek zaslužuje više od otužnog Detroita. Nadam se Nuggetsima, on i Jokić bi bili defanzivne rupe, ali lopta bi se vrtila.


  0

  0