Boylen: Želim da LaVine postane bolji

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Boylen: Želim da LaVine postane bolji

Karlo Višak

Chicago Bullsi su upisali još jedan poraz u novoj sezoni. Ovoga puta bolji od njih kod kuće bili su Miami Heat rezultatom 108:116. Bio je to peti poraz Bullsa u novoj sezoni, a nakon utakmice je osobito pogođen bio jedan od njihovih ponajboljih igrača – Zach LaVine.

24-godišnjak je nakon utakmice za Yahoo Sports rekao kako osjeća da mu glavni trener Jim Boylen sve manje vjeruje. Ukupno je protiv Miamija na terenu proveo 29 minuta i za to vrijeme ubacio 15 poena te pridodao tri skoka i dvije asistencije.

“Pokušavam dati sve najbolje od sebe. Sve minute odrađujem na najbolji mogući način koji znam. Teško je, pogotovo kada se nađete u rutini. Teško je vjerovati nekome, ako on ne vjeruje tebi”, izjavio je LaVine.

Razlog tom razmišljanju leži u situaciji iz prve četvrtine kada je Boylen iz igre izvadio LaVinea na više od pet minuta nakon što je Miami napravio seriju od 0-13.

“Jednostavno sam ga stavio na klupu, nije bio borben, dečki znaju. Zach LaVine i Lauri Markkanen te naši starteri moraju igrati bolje za nas da postanemo ono što i trebamo biti. Tako to funkcionira. Želim od njega da bude two-way igrač”, odgovorio je Boylen.

LaVine se trenutno nalazi na prosjeku od 19,5 koševa, 4,1 skokova te četiri asistencije, a priliku za popravljanje odnosa s head coachom ima već sutra kada Bullsi gostuju kod Charlotte Hornetsa.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.