Netsi svladali Kingse

Nikola Grabovac

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Netsi svladali Kingse

Nikola Grabovac

U dvoboju dvije momčadi s playoff aspiracijama u svojim konferencijama, Brooklyn Netsi su u noći s petka na subotu svladali Sacramento Kingse sa 116-97 u Brooklynovom Barclays centru.

Obje ekipe su u utakmicu ušle značajno oslabljene izostancima najboljih igrača. Netsima su, osim duže ozlijeđenog Duranta, ovom prilikom nedostajali i Irving i LeVert, bez ustezanja možemo reći trojica najboljih igrača. Kod Kingsa također nije bilo trojice startera – Fox, Bogdanović i Bagley su svi bili u odijelima.

Spencer Dinwiddie je zabio 23 koša za domaćine, a Joe Harris dodao je 22 poena. Brooklyn je ovom pobjedom došao do skora 34-6 kad protivnike zaustavi ispod 100 poena u eri Kennyja Atkinsona.

Temple je dodao 18 koševa, Jarrett Allen 11 uz 9 skokova. Barnes je bio najbolji kod gostiju sa 18, Hield je dao 16, a Justin James 14. Trener gostiju Luke Walton bio je nezadovoljan zalaganjem svoje momčadi u skoku, ali i napomenuo da ‘ako si šuterska ekipa, a gađaš tricu 15% (4 od 26), nećeš dobiti puno utakmica’.

Temple je tricom otvorio utakmicu protiv svoje bivše ekipe koja nikako nije vodila u ovoj utakmici. Vodstvo Netsa je raslo do 16 poena nakon slobodnih bacanja Džanana Muse u krucijalnoj trećoj četvrtini nakon koje se gosti nisu uspjeli oporaviti.

Nikola Grabovac
Pulsmedia autor
87 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.