Hayward i Smart nisu dostupni za razmjene

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Hayward i Smart nisu dostupni za razmjene

Karlo Višak

Boston Celticsi na početku nove sezone igraju sjajno. Upisali su 11 pobjeda i mnogi ih svrstavaju kao glavnog kandidata s Istoka za osvajanje Larry O’Brien trofeja. Da su i čelni ljudi kluba zadovoljni s jezgrom igrača koji im stoje na raspolaganju, potvrđuje i činjenica kako ne pristaju na pojedine razmjene.

Tako su svakoj momčadi u ligi jasno dali do znanja da njihovi Gordon Hayward i Marcus Smart nisu dostupni za tradeove, prenio je ESPN-ov Brian Windhorst.

“Boston je svima koji su se raspitivali o njihovim najbitnijim igračima izričito naznačio kako ih neće razmjenjivati. To vrijedi za Haywarda i Smarta koji su prije bili uključivani u razgovore oko tradea.”

29-godišnji Hayward ponovno se ozlijedio u trenutku kada je hvatao All-Star formu, dok Smart ima ogromnu obrambenu ulogu u momčadi Celticsa. Priliku za novu pobjedu momčad Brada Stevensa ima u noći s petka na subotu kada gostuju kod Denver Nuggetsa.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.