DOBRODOŠLI NA NBA PULS

Domagoj Kruhek

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

DOBRODOŠLI NA NBA PULS

Domagoj Kruhek

EVO NAS NAZAD!

Istu tu rečenicu, ali u jednini, poslao je fax-mašinom 18. ožujka 1995. “His Airness” kako bi Urbi et orbi (Chicagu prije nego Rimu) objavio svoj povratak sportu koji mu je ipak išao malo bolje nego baseball. Skoro punih 26 godina kasnije na taj potez odlučila se i redakcija NBA Pulsa. Umjesto faxa poslali smo nekoliko SMS i WhatsApp poruka, medijska popraćenost je (na naše čuđenje) nešto manja od one koju je MJ dobio pri tom grandioznom povratku, a ostale okolnosti su više-manje iste, osim one da se u Jordanovom povratku radilo o prekaljenom šampionu, a u našem o mladim entuzijastima.

Kratko i jasno od strane gospodina Jordana.

Šalu na stranu, vrijeme je da Vam predstavimo naš sadržaj i ideju:

NBA Pulsmedia zamišljen je kao portal za sve fanove NBA lige, košarke, ali i sporta općenito, željne konstruktivne rasprave, ažurnog praćenja stanja u ligi, analiza utakmica te poučnih i zabavnih kolumni raznih tema i motiva.

Uz pisani sadržaj, na našem portalu svakodnevno će biti objavljeni highlightsi utakmica te tablica lige, a kao novinu uvodimo i “Fantasy” kutak za sve Vas koji pokušavate dokazati prijateljima tko bi se bolje snašao u ulozi GM-a ili trenera NBA ekipe.

Komentari su za registrirane članove naše zajednice (besplatna registracija) omogućeni ispod svakog sadržaja koji će biti objavljen, a ovim putem Vas pozivamo da nam se aktivno priključite u stvaranju ove priče.

Instagram profil “NBA Pulsmedia” također je platforma na kojoj ćemo se truditi ažurno izbacivati sadržaj, ali u nešto revijalnijem tonu, odnosno, onako kako i priliči sadržaju objavljenom na toj društvenoj mreži.

Našu ekipu iz redakcije možete ukratko upoznati na stranici “O Nama“, a za sve upite, prijedloge, kritike ili informacije možete nam se javiti na službeni mail ([email protected]) ili u komentarima.

Još jednom, dobrodošli, nadamo se da ćete uživati.

Domagoj Kruhek
Pulsmedia autor
57 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.