Zion Williamson se dobro oporavlja, moguć povratak u prosincu

Marko Rakić

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Zion Williamson se dobro oporavlja, moguć povratak u prosincu

Marko Rakić

Prvi izbor drafta 2019. godine, Zion Williamson, dobro se oporavlja od operacije koljena te bi se na parket trebao vratiti sljedeći mjesec. 19-godišnjak kaže da mu je žao zbog ozljede, no da ga to nije puno pogodilo te da se fokusira na oporavak.

“Oporavak teče zaista dobro”, kaže za NBA.com. “Svakim danom postaje sve bolje, osjećam da postaje snažnije. Treneri i osoblje mi govore da se vidi napredak, mogu reći da svakim danom osjećam razliku.”

“Bilo mi je žao zbog ozljede, no neće biti vječno tako, vratit ću se još snažniji te probati pomoći momčadi. Za sada nema točnog datuma kad ću se vratiti. Kad budem spreman ću zaigrati.”

U nastavku pogledajte njegovu igru protiv Chicaga u predsezoni.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
47 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj