Lue ne misli štedjeti nikoga: Kawhi i George morat će se prilagoditi meni!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Lue ne misli štedjeti nikoga: Kawhi i George morat će se prilagoditi meni!

Karlo Višak

Novi trener Los Angeles Clippersa, Tyronn Lue, polako počinje pripremu za narednu sezonu, adresirajući probleme koji su doveli do raspada franšize u doigravanju. Priča je već poznata, Clippersi nisu zadovoljili u završnici NBA godine (čitaj: Denver Nuggetsi), a cijenu je platio dugogodišnji trener kluba, Doc Rivers.

Sada je na 43-godišnjaku da uspostavi kemiju među igračima te pronađe ritam momčadi i podijeli uloge na pravilan način. Clippersi s Kawhijem Leonardom i Paulom Georgeom ponovno će biti jedni od favorita lige, no samo uz pristup s kojim neće prokockati vodstvo od 3-1 u seriji.

“Leonard i George će se morati prilagoditi na moj sistem i program rada. S druge strane, i ja ću morati voditi brigu o njihovoj zoni ugode i onome što ih čini boljima”, izjavio je Lue u intervjuu za ESPN.

Prvak s Cleveland Cavaliersima iz 2016. godine, prošlu je godinu bio prvi asistent Riversu te je dobro upoznat sa situacijom unutar ekipe, koja nije idealno funkcionirala. Kao glavni razlog tome istaknuo je ozljede i nepredviđene okolnosti zbog kojih se momčad nije dobro uigrala. Time će uloga veterana i zvijezda ekipe biti nešto na čemu će Lue posebno raditi.

“Prvenstveno, liderstvo mora dolaziti od mene, a zatim Kawhija, Paula, Lou Williamsa a i Pata Beverleyja. Moramo biti skladni i pokazat ću im drugačije vrste vodstva, a isto očekujem i od njih. Nitko nije savršen, a ključ svega leži u komunikaciji”, nastavio je.

Kako će to sve na kraju izgledati i hoće li Lue uspjeti s Clippersima ono što je s Cavsima, to nam ostaje za vidjeti.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.