Nadali ste se Jordana vidjeti u ulozi trenera. Nažalost, “najveći” nema pozitivne odgovore

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nadali ste se Jordana vidjeti u ulozi trenera. Nažalost, “najveći” nema pozitivne odgovore

Karlo Višak

Za mnoge najveći košarkaš svih vremena, Michael Jordan, objasnio je za američke medije zašto se ne želi okušati u trenerskoj karijeri. Iako je vlasnik Charlotte Hornetsa, glavni razlog zbog čega nismo počašćeni vidjeti 57-godišnjaka na klupi neke franšize je – strpljenje!

“Nisam dovoljno strpljiv za treniranje. Najveći problem je taj što igrači nisu fokusirani na ono što sam ja nekada bio. Sve se promijenilo”, izjavio je Jordan.

Popularni MJ u karijeri osvojio je sve što se moglo osvojiti te iza sebe ostavio mnoštvo rekorda kojima nitko niti danas nije blizu. Sa svojim Chicago Bullsima ispisao je povijest NBA-a i time postao uzor mnogim sportašima diljem svijeta. Ipak, isto nije pokušao ostvariti s “druge strane” parketa, ali takvoj odluci mu nitko ne može prigovoriti.

“Bilo bi nepošteno tražiti od nekoga da se priprema za utakmice na onaj način kako sam ja to radio. Ne znam kako bi reagirao ako ne bi radili tako. Mislim da ne bi imao strpljenja. Nikada nisam osjetio da bi mogao biti trener, a najviše zbog različitih percepcija između mene i modernih igrača”, nastavio je.

Osim za Bullse, Jordan je dvije sezone proveo u Washington Wizardsima te karijeru završio s prosječnim brojkama od 30,1p/6,2sk/5,3as.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
356 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.