Zahladili su odnosi u Clevelandu. Rješavaju se centra s kojim su planirali budućnost

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Zahladili su odnosi u Clevelandu. Rješavaju se centra s kojim su planirali budućnost

Karlo Višak

Cleveland Cavaliersi i Andre Drummond mjesecima su iskazivali obostranu ljubav te se činilo kako će produženje suradnje biti samo puka formalnost. No, sada bi zaplet prema izvještajima američkih medija u potpunosti mogao biti drugačiji. 27-godišnji centar će vjerojatno putem razmjene tražiti novu destinaciju, prenosi Chris Fedor iz Cleveland Plain Dealera.

“Cavsi su prepoznali njegov talent, ali su svjesni i njegovih mana. S druge strane, Drummond želi kompenzaciju za to što ne može iskušati slobodno tržište, a gdje će dosta momčadi imati puno prostora na salary capu. S obzirom na različita stajališta, novi ugovor nije vjerojatan”, rekao je.

Nekadašnji igrač Detroit Pistonsa ima opciju vrijednu 28,8 milijuna dolara koju vjerojatno neće aktivirati te tako ostati dio Clevelandove svlačionice. Visoki centar prošlu je sezonu završio s prosjekom od 17,7 poena i 15,2 skokova.

“Više izvora bliskih ligi vjeruju da je Cavsima najbolje razmjenu obaviti za vrijeme deadlinea. Time bi ga poslali nekom od contendera bez ikakvih financijskih obveza za naredne sezone”, nastavio je dobro upućeni novinar.

Drummond je odigrao samo osam susreta za Cavalierse, a sada bi sreću i veliki ugovor mogao tražiti na nekoj drugoj adresi.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
356 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.