Murrayu nakon sezone za pamćenje porasli apetiti: Želim biti najveći!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Murrayu nakon sezone za pamćenje porasli apetiti: Želim biti najveći!

Karlo Višak

Jamal Murray, jedan je od najzaslužnijih za odličan rezultat Denver Nuggetsa u ovogodišnjem doigravanju. Zahvaljujući njegovim sjajnim izvedbama momčad iz Colorada stigla je pomalo neočekivano do finala Zapadne Konferencije, gdje ipak nisu mogli protiv kasnijih prvaka Los Angeles Lakersa (4-1).

23-godišnjak je u susretima playoffa prosječno bilježio izvanredne brojke od 26,5p/4,8sk/6,6as te se prometnuo kao jedan od najvažnijih košarkaša Nuggetsa. Murray je i kroz regularni dio sezone podigao razinu svoje igre, a da bi u završnom dijelu pokazao svu raskoš svog talenta. Suigrač prve zvijezde kluba, Nikole Jokića, ne misli se na tome zadržati već teži statusu najboljeg, izjavio je u intervjuu s Ashley Brooke.

“Znao sam du ću igrati u NBA-u, ali sada je moj cilj postati najvećim. Želim biti najbolji košarkaš na svijetu – to je moj cilj i san. Oduvijek sam znao da sam talentiran, ali to što imam priliku biti ovdje mi jednostavno daje daljnju motivaciju”, rekao je.

Murraya će se zasigurno u netom završenoj godini pamtiti po dva susreta s 50 poena koje utrpao u šuterskom obračunu s Utah Jazzom te predstavama u preokretu protiv Los Angeles Clippersa (3-1).

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.