Pisalo se i prije, ali sada je ozbiljnije. Lakersi pojačanje traže u Detroitu.

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Pisalo se i prije, ali sada je ozbiljnije. Lakersi pojačanje traže u Detroitu.

Karlo Višak

Interes Los Angeles Lakersa za Derricka Rosea nije nikakva tajna, a o tome se naveliko govorilo i u veljači ove godine. Ipak, do nikakvog dogovora nije došlo što znači da su špekulacije ponovno aktivne i to pred offseason koji nam slijedi.

Ovog puta stvar se čini kao puno ozbiljnija o čemu nam svjedoči i Sean Deveney iz Heavy.com. Izvor za takva nagađanja su riječi neimenovanog generalnog menadžera lige, a prema kojima bi pregovori između Lakersa i Detroit Pistonsa mogli početi.

“Mislim da su obje strane nevoljko gledale na taj posao u siječnju i veljači. Ne vjerujem da Lakersi nisu htjeli napraviti veliki korak samo zato što su mislili da imaju bolja rješenja na tržištu. Isto tako ne mislim da Pistonsi nisu pokrenuli stvar jer je Derrick tamo sretan”.

Lakersi bi se uključili samo ako bi zanimanje iskazali Milwaukee Bucksi, Denver Nuggetsi ili neki drugi klub. Tako da je interes postojao, ali ne previše izražen. Sada se sve promijenilo i obje su franšize u poziciji gdje je izglednije da će doći do dogovora”, izjavio je jedan GM.

Iza Rosea je zadovoljavajuća sezona u kojoj ima 50 odigranih susreta te prosjek od 18,1p/2,4sk/5,6as. MVP iz 2011. godine bio bi odlična zamjena za junaka iz sjene novopečenih prvaka, Rajona Ronda, koji će vjerojatno iskoristiti igračku opciju i postati nezaštićeni slobodni igrač.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.