Iako sretan u Portlandu, Melo bi se mogao vratiti kući. No, samo ako mu dovedu bivšeg suigrača.

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Iako sretan u Portlandu, Melo bi se mogao vratiti kući. No, samo ako mu dovedu bivšeg suigrača.

Karlo Višak

Iako je više puta izjavio kako se u Portlandu osjeća sretno i da bi volio ostati dio Trail Blazersa, Carmelo Anthony, mogao bi karijeru nastaviti u poznatom okruženju. Točnije, u New York Knicksima, koji se u ovom offseasonu nadaju dovesti igrače zvjezdanog statusa.

No, bivši košarkaš Knicksa, “kući” će se vratiti samo ako povijesno slavna franšiza uspije dovesti najtraženijeg veterana lige, Chrisa Paula. Ove se dvije strane povezuju već duže vrijeme, a prema izvještajima novinara New York Posta, Marca Bermana, Melo bi se rado vratio u klub s 35-godišnjakom na rosteru.

Prijateljska veza između Anthonyja i CP3-a postoji, a priliku su zajedno imali igrati u Houston Rocketsima. Argument ponovnom ujedinjavanju može se pronaći i u predsjedniku Knicksa, Leonu Roseu, koji je njihov bivši agent. Čelni ljudi Oklahoma City Thundera sigurno će za Paula tražiti “bogatiji” trade paket u kojem bi se New York trebao odreći nekolicine mladih i talentiranih igrača.

Pitanje je samo žele li se Knicksi odreći mlade jezgre nasuprot provjernim i iskusnim košarkašima te tako pokušati ostvariti rezultat. Također, za Paula se aktivno raspituju i ostale ekipe, a već smo pisali i o mogućoj suradnji s Los Angeles Lakersima.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.