Rocketsi se mijenjaju iz temelja. Spremni ponuditi sve za Embiida

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Rocketsi se mijenjaju iz temelja. Spremni ponuditi sve za Embiida

Karlo Višak

Houston Rocketsi još jednom nisu uspjeli napraviti značajniji posao u doigravanju i stići do toliko željenog finala. Prvi je cijenu toga platio glavni strateg Mike D’Antoni, odlučivši napustiti trenersku klupu, a zatim je isto napravio i generalni menadžer franšize iz Texasa, Daryl Morey.

Arhitekt sadašnjih “Raketa” podnio je ostavku na poziciju GM-a nakon 13 godina te se u Houstonu pripremaju na restart cijele organizacije. U kontekstu toga počela su nagađanja o akvizicijama Rocketsa, a jedna od većih želja postao je ponajbolji centar lige, Joel Embiid.

Izdatci za košarkaša takvog kalibra nisu nimalo mali, no čini se da su u H-Townu spremni na odlaske svih, osim njihove najveće snage, Jamesa Hardena. Cilj za narednu sezonu ostaje isti, osvajanje naslova, ali ovaj put uz novog trenera i drugačiju taktiku te potencijalno još jedno veliko ime uz popularnog “Bradu”.

Embiid s Philadelphia 76ersima nije uspio proći prvu prepreku netom završenog doigravanja, a gdje su ih s 4-0 u seriji porazili Boston Celticsi. Sezonu je završio prosječno bilježeći 23,0p/11,6sk/3,0as po utakmici te neuvjerljivom suradnjom s Benom Simmonsom.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj