Niti Clippersi nisu dugo tragali za trenerom. Unaprijedili dosadašnjeg pomoćnika

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Niti Clippersi nisu dugo tragali za trenerom. Unaprijedili dosadašnjeg pomoćnika

Karlo Višak

Los Angeles Clippersi pronašli su nasljednika Docu Riversu, prenosi uvijek pouzdani ESPN-ov insajder, Adrian Wojnarowski. Riječ je o Tyronn Lueu koji je prošlu sezonu bio asistent, a sada finalizira petogodišnji ugovor s Clippsima.

Čelni ljudi franšize odlučili su se za 43-godišnjaka zbog šampionskog pedigrea i uspjeha iz 2016., kada je s Cleveland Cavaliersima osvojio naslov prvaka. Clippersi nisu ove sezone uspjeli ispuniti očekivanja kao jednih od favorita natjecanja te su prokockali vodstvo od 3-1 u seriji protiv Denver Nuggetsa.

Od Luea će se očekivati rezultatski iskorak i maksimiziranje igračkih potencijala u momčadi prepunoj talenta. Tako će Kawhi Leonard i Paul George dobiti stratega s pozitivnim omjerom pobjeda i poraza u karijeri (128-83) te doigravanju (41-20). Očekuje se i involviranje Chaunceyja Billupsa u novi trenerski stožer Clippersa.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj