Charania donosi lijepe vijesti navijačima Lakersa. Radi se na Davisovom ugovoru!

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Charania donosi lijepe vijesti navijačima Lakersa. Radi se na Davisovom ugovoru!

Karlo Višak

Los Angeles Lakersi po svemu sudeći u obranu naslova neće krenuti bez važnog člana šampionske momčadi. Kako prenosi relevantni košarkaški izvor iz The Athletica, Shams Charania, sprema se novi ugovor za drugu zvijezdu momčadi, Anthony Davisa.

“Davis planira odbiti igračku opciju vrijednu 28,7 milijuna dolara i potpisati novi ugovor s Lakersima, doznajemo od izvora bliskih The Athleticu. Davis i njegov agent, Rich Paul, sastat će se tijekom sljedećeg tjedna kako bi razgovarali o ugovoru i najboljim mogućim uvjetima”, prenosi CBS.

Popularni Obrva ima mogućnost aktivacije igračke opcije za narednu sezonu, no koju će najvjerojatnije napustiti, a sve kako bi mogao dogovoriti novi i dugotrajniji ugovor s aktualnim prvacima. Koliko će još trajati suradnja između ove dvije strane ovisi o Davisu i njegovim ambicijama, izvještava američki CBS.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.