Poznat datum nove NBA sezone? Sve kreće u siječnju na simboličan dan

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Poznat datum nove NBA sezone? Sve kreće u siječnju na simboličan dan

Karlo Višak

Tek što su uspjeli završiti sezonu u tzv. mjehuru pred upravom NBA-a je još zahtjevniji zadatak – planiranje iduće natjecateljske godine. Sasvim je jasno da liga u novu avanturu neće krenuti, kako se prvotno najavljivalo, tijekom ovogodišnjeg prosinca.

Izgledniji je početak u prvom mjesecu 2021., a prve utakmice mogle bi se odigrati 18. siječnja, prenosi John Hollinger iz The Athletica. Tako bi liga simbolično krenula na Dan Martina Luthera Kinga te još jednom podržala i skrenula pozornost na borbu za rasnu ravnopravnost u SAD-u.

Izbor datuma za početak nove sezone svakako ne bi bio bez rezona, a prilog u tome ide i izjava komesara NBA-a, Adama Silvera, o početku lige, nakon Nove godine. 58-godišnjak je kao glavni cilj istaknuo djelomični povratak navijača u dvorane te odigravanje cijele regularne sezone.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj