Giannisu pronašli novi klub. Hoće li se nagađanja ostvariti?

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Giannisu pronašli novi klub. Hoće li se nagađanja ostvariti?

Karlo Višak

Aktualni MVP netom završene sezone, Giannis Antetokounmpo, niti ove godine nije uspio s Milwaukee Bucksima napraviti značajniji uspjeh u završnom dijelu NBA-a. Bolja od njih u polufinalu Istočne Konferencije bila je momčad Miami Heata protiv koje su favorizirani Bucksi ostvarili tek jednu pobjedu.

Takav rasplet situacije pogoduje sve jačim glasinama i natpisima američkih medija o odlasku The Greek Freaka iz Wisconsina. Najstariji od braće Antetokounmpo ima samo jedan cilj, a koji podrazumijeva osvajanje naslova prvaka – čim prije. Gotovo svi analitičari i medijski djelatnici složni su kako je novac tu manje važan faktor, što bi pak, mogla biti otežavajuća okolnost za upravu Bucksa.

Milwaukee mu ovisno o salary capu može ponuditi najviše, i to do 220 milijuna dolara, no druge ga franšize planiraju privući okosnicama ekipe s kojom bi se odmah mogao upustiti u borbu za titulu. Kao novi udvarači iskočili su Dallas Mavericksi na čelu s vrlo ambicioznim predsjednikom Markom Cubanom, prenosi dobro upućeni ESPN-ov Brian Windhorst.

“Dallas će prvi stajati u redu kako bi pokušali dovesti Giannisa. U ekipi žele imati treću zvijezdu i sve će učiniti da to ostvare. Ne očekujem da će dovesti nekog kvalitetnog slobodnog igrača ove godine. Čekat će”, izjavio je Windhorst za The Jump.

Antetokounmpo će odluku o ostanku u Bucksima ili odlasku na slobodno tržište donijeti ovog offseasona, a već se sada s nestrpljenjem očekuje kakva će ona u konačnici biti.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj