Butler nastavlja tamo gdje je stao. Odmor za njega ne postoji.

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Butler nastavlja tamo gdje je stao. Odmor za njega ne postoji.

Karlo Višak

Samo dan nakon poraza u finalu protiv Los Angeles Lakersa (4-2), Jimmy Butler, nastavlja s napornim radom i pripremama za iduću sezonu. Iako još uvijek nije poznato kako i kada će započeti iduća godina NBA-a, zvijezda Miami Heata već je nastavila s individualnim treninzima.

Peterostruki All-Star rekao je poslije posljednjeg susreta s Lakersima da njegovi suigrači već naveliko rade u dvorani, a istim je principom nastavio i on. Butler nikada nije skrivao ambicije po dolasku u Miami, a to je osvajanje naslova prvaka te očigledno drži do obećanja.

Jedan od najradišnijih košarkaša lige uspio je prenijeti kvalitetne osobine i na ostale suigrače, a što se moglo vidjeti na parketu kroz cijelu proteklu sezonu. 31-godišnjak je završnu seriju NBA-a odigrao na izuzetno visokoj razini, a što dokazuju i brojke. Prosječno je po dvoboju bilježio 26,2p/8,3sk/9,8as uz 55,2% šuta iz igre.

Pred franšizom iz Floride je svijetla budućnost, koja bi mogla postati još ružičastija nakon završetka iduće sezone, kada će im cap space dopustiti potpisivanje dva maksimalna ugovora. Glasine govore kako između Heata i Giannisa Antetokounmpa te Victora Oladipa postoje snažne veze, a hoće li se to i ostvariti to nam tek preostaje za vidjeti.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj