Miami “junački pao”. Butler najavio novi pohod na titulu.

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Miami “junački pao”. Butler najavio novi pohod na titulu.

Karlo Višak

Miami Heat nije imao snage za još jedan preokret koji bi ih posljedično doveo do izjednačenja u seriji. Pali su časno i osvojili mnoštvo srdaca svojom borbenošću i upornošću te spoju mladosti i iskustva. Naravno, ako iduće sezone ostanu u punom sastavu te uz pokoju akviziciju, ponovno možemo od njih očekivati velike stvari.

“Momčad me je trebala da osvojim prvenstvo, a ja sam im rekao da ću to i napraviti. Sada nisam uspio, a što samo znači da to moram napraviti iduće godine. Rekao sam treneru Patu i Spoelstri da sam tu kako bi pobijedio. Nisam napravio posao te moram nastaviti raditi”, izjavio je Jimmy Butler nakon poraza od Los Angeles Lakersa.

Iako je kroz seriju pokazao puno više, najveća zvijezda Miamija, sinoć nije odigrala susret za pamćenje. Ubacio je tek 12 poena dok se uloga najefikasnijeg Heatovca preselila u ruke Bama Adebaya. S 25 poena i deset skokova jedini je uspio parirati LeBronu Jamesu (28p/14sk/10as) te Anthony Davisu (19p/15sk/3as) u redovima novopečenih prvaka.

“Idemo u pravom smjeru i naučit ćemo nešto iz ovoga. Vratit ćemo se. To je ono što svi govorimo u svlačionici. Imamo igrače koji to žele napraviti i već su natrag u dvorani”, nastavio je Butler.

31-godišnjak je uspio prenijeti radnu etiku na cijelu ekipu te je sasvim sigurno kako ćemo, Miami, iduće natjecateljske godine gledati još “gladnije” uspjeha.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.