George i Leonard zajedno zaigrali prvi put ove sezone

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

George i Leonard zajedno zaigrali prvi put ove sezone

Karlo Višak

Navijači Los Angeles Clippersa napokon su dočekali i trenutak kada su njihove dvije najveće zvijezde, Kawhi Leonard i Paul George, zaigrale zajedno. U jednoj od najboljih utakmica dosadašnjeg dijela sezone Clippersi su protiv Boston Celticsa uspjeli slaviti rezultatom 107:104 nakon produžetaka.

Oba igrača pružila su solidne partije te definitivno potvrdili kako će na njihovoj suradnji Clippersi itekako profitirati. George je ovu utakmicu završio s 25 koševa, pet skokova i osam asistencija dok je Kawhi postigao 17 poena.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj