Bez NBA-a sve do siječnja? Silver iznio najrealniji plan za novu sezonu

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Bez NBA-a sve do siječnja? Silver iznio najrealniji plan za novu sezonu

Karlo Višak

I dok se turbulentna te neobična sezona najjače košarkaške lige svijeta, polako privodi kraju, već se naveliko planira nova natjecateljska godina. Iako se kroz medije provlačila ideja o prosincu kao okvirnom početku idućeg NBA kalendara, Adam Silver, za CNN iznio je viđenja kada bi se sve moglo početi odigravati.

“Što više učim iz cijele situacije nastavljam vjerovati da će nam biti bolje u siječnju. Cilj iduće sezone je odigrati svih 82 utakmice regularne sezone te doigravanje i to pred navijačima”, izjavio je komesar lige.

NBA bi takvim razvojem događaja po prvi puta u povijesti nakon lockouta 1998./99. bio bez utakmica na Christmas Day. Ipak, još su uvijek sve oči uperene na ovogodišnju završnicu i borbu za ulazak u veliko finale. Tako u Zapadnoj konferenciji Los Angeles Lakersi u noći s utorka na srijedu imaju priliku povesti s 3-0 u seriji protiv Denver Nuggetsa dok na Istoku Miami Heat “drži” pobjedu prednosti nad Boston Celticsima.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
356 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.