Nurse i Raptorsi nastavljaju uspješnu suradnju. Šampionske ambicije ostaju prioritet

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Nurse i Raptorsi nastavljaju uspješnu suradnju. Šampionske ambicije ostaju prioritet

Karlo Višak

Najbolji trener sezone u NBA-u, Nick Nurse, produžio je vjernost jedinoj kanadskoj momčadi u ligi te tako zaokružio dosadašnji, vrlo produktivan ciklus na klupi Toronto Raptorsa. Nastavak suradnje između ove dvije strane nikada nije bio upitan, a koliko je novi dogovor vrijedan još uvijek nije poznato.

“Naše povjerenje u Nicka i dalje raste. Posljednje dvije sezone nisu nikada viđene u klupskoj povijesti – osvojili smo prvenstvo, a zatim je uslijedila globalna pandemija i naša uključenost u borbi protiv rasne nejednakosti. Nick je dokazao da zna voditi momčad na parketu i kroz život te se radujemo novim lijepim postignućima u budućnosti”, izjavio je predsjednik kluba, Masai Ujiri.

Nurse je glavnim trenerom Raptorsa imenovan 2018. i od tada je upisao omjer 114-43. Naravno, najveće postignuće 53-godišnjeg košarkaškog stratega je prošlogodišnji naslov prvaka dok su ove godine nakon sedam utakmica izgubili od Boston Celticsa u polufinalu Istočne Konferencije.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
344 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj