Netsi pronašli novog trenera. Duranta i ekipu vodit će košarkaška legenda

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Netsi pronašli novog trenera. Duranta i ekipu vodit će košarkaška legenda

Karlo Višak

Nakon niza medijskih špekulacija konačno smo saznali ime novog trenera Brooklyn Netsa. Kako prenosi uvijek pouzdani Adrian Wojnarowski, radi se o legendarnom igraču i članu košarkaške Kuće slavnih, Steve Nashu. 46-godišnjaku će ovo biti prvi trenerski angažman, a na klupi momčadi iz New Yorka trebao bi provesti četiri godine.

Nash će tako u Netsima naslijediti Kenny Atkinsona, koji je pomalo iznenađujuće dobio otkaz početkom ožujka. Ekipu je u “prijelaznom razdoblju” vodio, Jacque Vaughn, a od sada i prvi pomoćnik novog glavnog trenera.

“Počašćen sam što sam dobio priliku u tako prvoklasnoj organizaciji i ovim putem želim zahvaliti Seanu, Joeu i njegovoj ženi Clari, na ukazanom povjerenju. Znao sam da jednom želim biti trener i zahvalan sam na prilici što mogu raditi s nevjerojatnom grupom igrača”, izjavio je Nash.

Generalni menadžer Brooklyna, Sean Marks, ovom se akvizicijom ponovno ujedinio s bivšem suigračem iz Phoenix Sunsa, ali i dobio čovjeka s kojim njihova najveća zvijezda, Kevin Durant, neće imati problema.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
343 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj