Samo jednu želju imam – molim te ostani! Melo: U Portlandu sam našao dom

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Samo jednu želju imam – molim te ostani! Melo: U Portlandu sam našao dom

Karlo Višak

Iako su Portland Trail Blazersi završili ovu sezonu ispadanjem u prvom krugu doigravanja (4-1), navijači i uprava mogu biti zadovoljni prikazanim. Isto se može reći i za legendu NBA-a, Carmela Anthonyja, koji je nakon više od godinu dana traženja kluba sreću pronašao u Oregonu.

U svakom susretu dokazivao je da još uvijek ima mjesta za njega u ligi te da su ga neki prerano otpisivali. Pokazuju to i brojke od 15,4p/6,3sk/1,5as tijekom regularnog dijela natjecateljske godine, a slične bi podvige mogli gledati iduće sezone.

“U mojoj glavi ja ću biti u središtu zbivanja i iduće godine. Molim se da će to biti Portland u kojem sam pronašao dom. Mislim da ste vidjeli zašto bi to bilo dobro za mene. Kada pronađeš situaciju u kojoj ti je udobno, onda ne želiš to mijenjati. Nema potrebe isprobavati nove stvari kada nešto funkcionira”, izjavio je Melo nakon susreta s Los Angeles Lakersima.

Anthony je sinoć odigrao dobru partiju ubacivši 27 poena za 40 minuta provedenih na parketu te pokazao da još uvijek ima ulja u toj svići.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.