Giannis nakon DPOY-a: Nagrade ne bilo bez suigrača

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Giannis nakon DPOY-a: Nagrade ne bilo bez suigrača

Karlo Višak

Giannis Antetokounmpo osvojio je danas nagradu za najboljeg obrambenog igrača godine i tako postao tek peti košarkaš u povijesti s titulama MVP-a i DPOY-a. The Greek Freak još je uvijek najkorisniji igrač lige, a na dobrom putu je da ta prestižna nagrada završi u njegovim rukama i ove godine.

25-godišnjak predvodio je najbolju obrambenu momčad NBA-a u tekućoj natjecateljskoj godini te pri tome, prije prekida sezone u Orlandu bilježio 29,5p/13,6sk/5,6as. Uz to je još po susretu upisivao jednu osvojenu i blokiranu loptu, no u izjavama nakon nagrade, grčki košarkaš, nije isticao vlastita postignuća već – cijeli kolektiv.

“Do ove nagrade ne bi došlo da nema mojih suigrača. Imamo najbolju obrambenu jedinicu lige i uvijek izlazimo zajedno na teren kako bi se natjecali. Obrana se gradi na povjerenju i zalaganju, a to je ono što cijela moja ekipa i ja radimo svaki dan”, izjavio je Giannis.

Antetokounmpo i društvo večeras igraju petu utakmicu serije protiv Orlando Magica te bi eventualnom pobjedom osigurali prolazak u idući krug.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.