Netsi pripremaju teren za veliko trenersko ime. Durant i Irving žele legendu NBA-a

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Netsi pripremaju teren za veliko trenersko ime. Durant i Irving žele legendu NBA-a

Karlo Višak

Brooklyn Netsi iduće sezone sa zdravim zvijezdama i novim trenerom slove za jednog od favorita prvenstva. Upravo njihovi glavni aduti, Kevin Durant i Kyrie Irving, žele na klupi iskusno te provjereno ime. Izbor je pao ni manje ni više, nego na legendu NBA-a i San Antonio Spursa, Gregga Popovicha.

Cijelu priču potvrdio je i Shams Charania iz The Athletica, koji prenosi da bi popularni Pop nakon 24 godine u Spursima mogao promijeniti sredinu. San Antonio ove sezone po prvi put poslije 22 sezone nije se uspio plasirati u doigravanje, a što bi posljedično moglo dovesti do novog trenerskog imena u momčadi iz Texasa.

Navodno se ideja dvojice superstarova svidjela i generalnom menadžeru Netsa, Seanu Marksu, koji će sasvim sigurno pokušati udovoljiti svim željama njegovih glavnih košarkaša.

Pred Brooklynom je nimalo lak zadatak u kojem će pokušati angažirati jednog od najjačih i priznatijih trenera u povijesti lige. Pop je sa Spursima osvojio pet naslova prvaka i stvorio respektabilnu ostavštinu te ostaje pitanje želi li 71-godišnjak krenuti u nove avanture s drugom franšizom.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.