VanVleet odlazi iz Toronta? Na radaru nekoliko momčadi

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

VanVleet odlazi iz Toronta? Na radaru nekoliko momčadi

Karlo Višak

Fred VanVleet igra daleko najbolju sezonu u NBA-u, a s dobrim predstavama nastavio je i u prvoj rundi doigravanja protiv Brooklyn Netsa. Njegovi Toronto Raptorsi “pomeli” su momčad iz New Yorka te im sada predstoji daleko zahtjevniji protivnik u vidu Boston Celticsa.

Trebala bi to po svemu biti zanimljiva i izjednačena serija u kojoj će VanVleet morati biti na najvišoj razini. Bez obzira na ishod vrlo lako je moguće da 26-godišnjak broji posljednje dane u Kanadi. Prema natpisima Shamsa Charanije iz The Athletica, sve je više franšiza zainteresirano za usluge beka Raptorsa.

VanVleet će u ovaj offseason ući kao nezaštićeni slobodni igrač te će moći birati najbolje ponude. Tako se kao glavni kandidati spominju Detroit Pistonsi, New York Knicksi i Phoenix Sunsi. Prema riječima ESPN-ovog, Bobby Marksa, VanVleet bi mogao tražiti između 25 i 30 milijuna dolara po sezoni. Naravno, postoji i mogućnost ostanka u Raptorsima, ako svom ponajboljem igraču pruže adekvatan iznos.

U ovoj sezoni VanVleet prosječno po susretu postiže 17,6p/3,8sk/6,6as za 35,7 minuta provedenih na terenu.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
355 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.