Celticsi metlom započeli čistku u 76ersima. Prvi bez posla ostao Brett Brown, poznati potencijalni nasljednici

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Celticsi metlom započeli čistku u 76ersima. Prvi bez posla ostao Brett Brown, poznati potencijalni nasljednici

Karlo Višak

Philadelphia 76ersi ekspresno su izbačeni u prvoj rundi doigravanja od strane razigranih Boston Celticsa. Phila niti u jednom trenutku nije djelovala da može ugroziti Kelte, koji su metlom nagovijestili strukturalne promjene u redovima Sixersa. Prvi je cijenu neuspjeha platio trener, Brett Brown, a kako javlja ESPN-ov insajder, Adrian Wojnarowski, to je tek početak otkazivanja suradnje u uredima Philadelphije.

59-godišnji Brown na klupi 76ersa proveo je sedam sezona te se od njega očekivalo da poznati The Process provede u rezultate. Ipak, to se nije dogodilo te je sve kulminiralo ovim neuspjehom u doigravanju. Američki mediji navode da je siguran samo generalni menadžer, Elton Brand, a očekuju se modifikacije i u rosteru.

“Poštujem Bretta privatno i poslovno te sam zahvalan na svemu što je učinio za grad i 76erse. Učinio je dosta pozitivnih stvari kao što su razvijanje mladih igrača te kontinuirano pojavljivanje u doigravanju. Nažalost, nismo ispunili ciljeve ove sezone tako da moramo ići u novom pravcu. Ovo će biti važan offseason za nas u kojem se nadamo da ćemo posložiti stvari za osvajanje naslova prvaka”, izjavio je Brand.

Spominju se već i potencijalni kandidati za klupu Sixersa, a kao najveća želja uprave kluba stoji ime Tyronee Luea. Trenutni asistent u Los Angeles Clippersima, osvojio je prvenstvo 2016. godine s Cleveland Cavaliersima. Također, trener NCAA ekipe Villanova Wildcatsa, Jay Wright, mogao bi krenuti put NBA-a u momčadi iz Pennsylvanije.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.