Green “zaziva” zvijezdu Sunsa. Booker mora napustiti Phoenix

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Green “zaziva” zvijezdu Sunsa. Booker mora napustiti Phoenix

Karlo Višak

Iza Golden State Warriorsa sezona je za zaborav, a njihove misli već su daleko naprijed u planiranju iduće natjecateljske godine. Do tada košarkaši GSW-a imaju vremena za odmor, treninge te rekuperacije, ali i poslove analitičara. Upravo se u tome pronašao Draymond Green, koji se osvrnuo na igre Phoenix Sunsa i njihove najveće zvijezde, Devina Bookera.

Momčad iz Arizone u nastavku NBA-a igra na visokoj razini te sasvim sigurno pripadaju među ugodnija iznenađenja. U četiri susreta koliko su odigrali nemaju niti jedan poraz, a pri tome svakako vrijedi izdvojiti i “rušenje” favoriziranih Los Angeles Clippersa.

Velike zasluge takvom rezultatu idu Bookeru, koji igra fantastično uz prosjek od 28 poena i 6,5 asistencija po susretu. Zapazio je to i Green te u TNT-ovoj emisiji, Inside the NBA, izjavio da zvijezda Sunsa mora napustiti Phoenix ako želi pobjeđivati.

Zbog takvog komentara 30-godišnjaka bi čelni ljudi NBA-a mogli novčano kazniti, naravno, ako izjavu okarakteriziraju kao “tampering”, odnosno nagovaranje igrača na promjenu sredine. Kako Green nije za stalno angažiran kao analitičar, nego je još uvijek aktivan igrač, riječi takve vrste nisu nimalo poželjne.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
357 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Vaš e-mail neće biti javno objavljen.