NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Silver o nastavku sezone: Na pravom smo putu

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Pripremne utakmice za nastavak sezone u punom su jeku, a komesar lige, Adam Silver, ne skriva optimizam glede toliko očekivanog restarta lige. Posljednji krug testiranja na koronavirus pokazao je da nitko u tzv. bubbleu nije pozitivan, što je itekako dobra vijest pred prve utakmice, koje su na rasporedu za nekoliko dana.

“Mislim da za sada sve ide u dobrom smjeru i pažljivo sam optimističan za nastavak. Isto tako, svjestan sam kako radimo nešto novo i da je natjecanje samo početak. Pravi test nastupit će kada se igrači pomiješaju i krenu igrati košarku bez maski te socijalne distance” , izjavio je Silver za The New York Times.

NBA će se vratiti susretom New Orleans Pelicansa i Utah Jazza, koji će na parket izaći u noći s četvrtka na petak. Prava poslastica za sve fanove slijedi iza tog susreta kada će snage odmjeriti contenderi za naslov prvaka, dvije momčadi iz Los Angelesa, Lakersi te Clippersi.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
221 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

Trenutno popularno