NBApuls dio troškova podmiruje prikazom reklama i donacijama. Reklame nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Potraga je konačno završena. Knicksi pronašli trenera, poznato lice vraća se u NBA

Karlo Višak

Korisnički panel

Registriraj se

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portali su toliko posjećeni da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

New York Knicksi nakon nekoliko mjeseci aktivne potrage i intervjuiranja potencijalnih kandidata, konačno su pronašli trenera. Prvi je tu vijest prenio Adrian Wojnarowski, a što znači da je informacija o suradnji Tom Thibodeau i franšize iz New Yorka poprilično točna.

Prema riječima ESPN-ovog insajdera, Knicksi i 62-godišnjak rade na finaliziranju petogodišnjeg ugovora. Thibodeau je od početka kotirao vrlo visoko za preuzimanje klupe posrnulog velikana te ga sada čeka nimalo lak zadatak u disfunkcionalnim Knicksima.

Momčad New Yorka ove je sezone ostvarila omjer 21-45 i šestu godinu u nizu ostala bez nastupa u doigravanju. Thibodeau je posljednji trenerski angažman imao u Minnesota Timberwolvesima u kojima se nikako nije slagao sa zvijezdom ekipe, Jimmy Butlerom.

Uspješniji je bio u Chicago Bullsima gdje je momčad pet puta uveo u doigravanje, uključujući i plasman u finale Istočne Konferencije 2011. godine. U istom je razdoblju osvojio nagradu za najboljeg trenera godine.

Karlo Višak
Pulsmedia autor
178 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj